Samåkning.se ett billigt sätt att ta sig fram på semestern

Jag har i ett tidigare inlägg bloggat om Skjutsgruppen. Idag ska jag blogga om ett annat sätt att samåka, samakning.se. Samåkning är bra för miljön då det minskar utsläppen och skapar minde påverkan på miljön. Det är inte bara privatpersoner som erbjuds möjlighet till samåkning.

Ska du ordnat något evenemang fyll i ett formuläret och betala uppläggningsavgiften som är på 395 kronor. Observera att start- och slutdatumet för din händelse är första dag där människor kan komma och sista dag där människor kan lämna. Dessa kan lika gärna vara en dag innan och efter de officiella datum för ditt evenemang. Då du samåker tar du heller inte upp någon parkeringsplats.

Du kan längst ner på sidan klicka  på samåkning för företag. Jag klickade på länken men kom inte fram till vad det kostar för ett företag att gå med i samåkning.se. Den länken gäller även för organisationer.

Längst ner på sidan hittar du samåkningslänkar för andra länder som Danmark, Norge, Belgien, Holland och Mexico.

http://www.samakning.se/

 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.