Seniordeal för 55+ are

Idag ska jag skriva om något som jag inte kan använda förrän i morgon då jag blir 55+. Jag har alltså inte loggat in på deras hemsida ännu. Idag erbjuder de sina kunder 134 rabatter. Rabatter inom bland annat resor, hälsa, tidskrifter, teknik, hus och hem. De flesta pensionärsrabatter som finns på sajten kan handlas direkt på nätet, men det finns även vissa som kräver att man går till en fysisk butik, i detta fall uppger du att du är medlem hos Seniordealen.

 


 

Det är gratis att bli medlem och du kan dessutom få flera produkter gratis av någon av deras pratners.

’http://seniordeal.se/

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.