Ditt företag online

Hemsidan är ett samarbete mellan Företagarna, Posten. Google, Binero, Swedbank och Sparbankerna. De erbjuder bland annat gratis hemsida första året. Hemsidan ligger på Binero så det ingår möjlighet till ehandel.

De erbjuder en utbildning i två steg. I steg 1 ingår kom igång på internet, organisera företaget online, så fungerar ehandel, får fler besökare, lär dig mer om dina besökare och förbättra din hemsida. I steg 2 ingår Introduktion, lägg till ehandel, säkerhet och sekretess. De båda stegen finns på Youtubeklipp.

De har även ett par bra Hangout för företagare.

 


Ditt företag online anordnar även event ute i landet
http://www.dittforetagonline.se/

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.