Star for Life

Normalt brukar jag skriva inlägg om ”hjälpa andra” i januari men när Star for Life konncerterna nu pågår för fult kan jag inte låta bli att blogga om dem. Tyvärr missade jag koncerten i Helsingborg igår. Idag spelar de i Lund och i morgon är de i Jönköping. Gå på välgörenhetskonserterterna med svensk och afrikansk musik. Medverkar gör Triple & Touch  Star Chior South Afrika, Thandiwe  Mazibuku, Robin Stjärberg med flera.

Star for Lifes grundare Dan och Christin Olofsson var speciellt inbjudna till Nelson Mandelas begravning i byn Quinu. Då paret Olofsson startade ett affärsprojekt såg de att barnen drabbades av Hiv och Aids. Star for Life lanserade sitt första program på Siphosabadletshe High School i provinsen KwaZulu-Natal, Sydafrika 2005. Skolan har nästan 1 000 elever och 30 lärare. idag ingår cirka 100 skolor i programmet.

Du kan stödja Star for Life genom att bli månadsgivare, ge födelsedagsgåva, minnesgåva eller göra en månadsinsättning. Äger  du börsnoterade aktier och bor i Sverige kan du skattefritt ge bort din aktieutdelning till Star for Life.

 

 

http://www.starforlife.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.