Uniti car U17

Vi åkte i god tid till Uniti car lanseringen i Landskrona för Helsingborgs Dagblad hade skrivit att vi var 1000 inbjudna. De hade marschaller och laserlight som hälsade oss välkomna och visade oss rätt. De hade även en garderob där vi kunde hänga av oss kläderna. Vi väntade i 20 minuter till att klockan blev 18. Under tiden passade vi på att gilla Uniti på Facebook.

Då vi visat våra  biljetter fick vi nyckelkort till vår Uniti. Nyckelkortet är helt svart men jag får grå kanter på bilden, Kortet var helt svart.

 

Första utställningsmontern hade Kuka Nordic. De tillverkar robotar. Stötte man till roboten så stannade den direkt. Jag fick kliva över avspärrningarna och provsitta.

Det var många olika plasttillverkare som ställde ut. Bland annat en som hade hampa som armering.

Längst ner i lokalen var det mingel.De hade för kvällen tillverkat Unitiöl och chocklad. Ni kan se hur de ser ut på bilderna nedan.

 

De hade tre mingelrätter och det bjöds på kaffe från Walters.

En elbil från Thulinverken som idag ägs av Haldex fanns också med i lokalen.

Andra utställare var bland annat ÅF, Tele2 och Siemens. Vi satte oss i god till att de skulle presentera Uniti Cars från scen. Presentationen var 45 minuter sen så man hann med lite socilala medier.

De sände live på Youtube. Scrolla fram till 1 timme och 3 minuter så startar föreställningen.

Uniti Car saknar traditionell ratt och backspegeln finns  i bildskärmen som fungerar som en intrumentpanel. Backkarmeran har inga döda vinklar. Du kan även titta på Youtube tills den börjar rulla.

 

Dagen efter så fanns en Uniti bil på Mediamakt i Malmö och en i Stockholm. De har ett introduktionspris från 145 000 svenska kronor. Har du inte möjlighet att åka till någon Mediamarktbutik så kan du beställa en Uniti på https://www.uniti.earth/order/. Jag har inte fått nått betalt från Uniti för att skriva det här inlägget. Ska jag var ärlig så har jag satsat på  FundedByMe crowfunding kampanj som Uniti hade, precis som de flesta som deltog i kvällens arrangemang. Tack Uniti och alla företag som varit behjälpliga för att göra denna kväll så trevlig.

 

 

 

 

7 reaktion på “Uniti car U17

  1. Right here is the right website for anybody who would like to understand this topic. You realize so much its almost tough to argue with you (not that I actually will need to…HaHa). You certainly put a new spin on a subject that’s been discussed for years. Great stuff, just excellent!
    https://qdobacoupons.us/

  2. This on-line version of the preferred card game UNO makes certain that you can currently play your favored card game whenever you want! https://unoonline.games/ As you understand, the goal is to do away with your cards prior to your challengers do. When you have just one card left, do not fail to remember to strike the UNO switch! Uno is a signed up hallmark by Mattel. Do not neglect to buy the physical video game if you like this on-line version!

  3. In amazing browser game Snail Bob https://snailbob.uk/ the gamers have to assist the little and also worn out Bob to find his home as rapid as possible.He is so weary and also his means contains barriers. There are a lot of hills, voids, wall surfaces of fire and also hazardous moats. All these things hinder the Snail in his goal. Players have to attempt to get rid of all the obstacles and make the Snail’s way tidy. In order to attain the objectives players have to use a range of game systems in a certain series as well as with the needed periodicity. Before to begin each degree, it’s necessary to create a strategy, due to the fact that if a Snail comes under a void, the stage will certainly begin with the very start.

  4. Technically flash games https://fr-iv.games/ are interactive games produced utilizing the Adobe Flash software. Macromedia initially possessed as well as created the Flash software application for use in computer animation shows and was being made use of to develop motion pictures and also TV programs and complex company discussions. Not long after, Flash was picked up by developers to produce web-based interactive games.

  5. A great deal of people are investing much of their time online having fun flash ready fun as these games offer a perfect means to turn away individuals’s problems while having fun. These video games have no age obstacle and can be played by both youngsters and adults. It is very simple to play these video games as a lot of them only require a keyboard or a computer mouse. Although easy to play these games are of excellent advantages to grownups specifically if they need one to believe and also fix problems thus honing your mind. Kids as well benefit from these video games in their future activities for instance driving assistance boost their reaction time.
    https://stargamez.info/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.