Fiskeintresserad? Gå med i Happy Angler Club

Mina egna fiskeerfarenheter

Då jag för många år sedan läste en Starta Eget Kurs där författaren till läroboken var Gert Axlin. Han startade Axlins som sålde radio och TV. Om jag inte minns fel så blev Axlins uppköpt av ON OFF. Han liknade företagade vid fiske. Åt man inte upp all fisken utan sålde en del så stod företaget bättre rustat för framtiden.

.Själv har jag mest fiskat i havet. Blir inte kompis med Ambassadeurrullarna vid insjöfiske. Gissa om jag lagt ner timmar för att reda ut trassel. Sen nappar det bättre i havet. Det är sällan jag kommer hem utan en torsk.

 

 

Happy Angler Club

Som medlem får du prisvärda förmåner, rabatter och rabattkuponger för nätbutiken. I Happy Angler Club-bulletinen som nyhetsbrevet heter får du information om de produktkategorier som du tycker är intressanta. Nyhetsbrevet innehåller även Proffsens tips, produktinformation, tävlingar och utlottningar. Du kan som medlemsjälv producera innehåll till nätbutiken genom att skriva och kommentera produktrecensioner.

Som medlem kan du alltid avbyta ditt medlemskap när som helst. Det enda du behöver göra är att fylla i anslutningsformuläret med dina uppgifter

 

Idag strular det med att lägga upp bilder så bilden hamnar förmodligen i kommentarsfältet nedan

En reaktion på “Fiskeintresserad? Gå med i Happy Angler Club

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.