Finansieringspodden

Finansieringspodden har planer på att sända sex avsnitt fram till nyår. I podden får du följa några entreprenörer inför och efter en finansieringsresa till USA. Du får lära dig mer om att söka extern finansiering. Podden ligger på Verksamt.se hemsida. De som skapat verksamt.se är Bolagsverket, Skatteverket och tillväxtverket.

Du får lära dig om förberedelser inför en träff med en investerare, pitch och metoder som kan vässa ditt företags budskap. Vad det innebär att ta in riskkapital. Hur investerare tänker när de bedömer affärsidéer. Hur du skapar värdefulla kontakter i jakten på en investering.

Avsnitt 1 handlar omfFörberedelser inför en träff med investerare

Avsnitt 2 handlar om så berättar du historien om ditt företag

https://www.verksamt.se/utveckla/finansiering/finansieringspodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.