Kollar ni på listan på mest sålda e-böcker på Adlibris?

Är det med e-böcker som dansmusik frågar man folk så nej de använder inte det men egentligen är det en folkrörelse. Själv gillar jag e-böcker. De prasslar inte och de tar inte plats hemma i bokhyllan. De är mysigt att läsa e-böcker i höstmörkret.

E-bökerna är lätta att uppdatera. Cathrin Frisemo som skrivit boken WIFL – Din guide till det digitala arbetslivet 2.0 har redan uppdaterat sin e-bok så att alla länkar ska fungera. Cathrins bok finns bara som e-bok. Hennes bok är perfekt för e-boksvarianten då den innahåller mycket länkar.

Adlibris

Klickar ni nedan som kommer ni till de mest sålda e-böckerna

Adlibris


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.