Blogvertiser både för företagare och bloggare

Bloggare skriv recension eller publicera banners genom Blogvertiser

Du kan tjäna pengar både som genom att skriva recensioner och genom bannersannonsering. Blogvertiser har banner-annonserings system och den försöker alltid visa den mest relevanta annonsen för besökaren. Det är ett enklare sätt än att tjäna pengar än ansöka hos de olika affiliatprogrammen. Du kan läsa merom affiliate på http://www.tjanapengarpanatet.se/sida3.html På Blogvertiser fungerar det så att du lägger upp en kod på din blogg, då visas en annons. Det surfar in besökare till din blogg som klickar på annonsen och skickas då till annonsören. Då besökaren köper något så får du betalt för detta. Vad du får i provision beror på vilken annonsör det är som besökaren köper av. De ser hur mycket du tjänar genom att logga in på ditt konto.

 


 

Annonsörer

Du kan som annonsör anlita bloggare till att skriva recensioner och omdömen om din tjänst eller produkt. Blogvertiser har ett nätverk av bloggar inom spridda ämnen och åldrar, ett enkelt och smidigt sätt att nå ut till många bloggare. På detta viset kan du sprida nyheter om din tjänst eller produkt.

 

Blogvertiser

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.