Städning från Hemfrid julklappstips 4 2014

För mig är drömmen att komma hem till ett nystädat hem. Nu kanske det är lite för sent att få städat till jul men det går att beställa städning online. Så att det blir städat efter julhelgerna. Det finns tyvärr inte hemfrid i Helsingborg

Hemfrid är verksamma på följande orter:

• Stockholm

• Göteborg

• Malmö

• Uppsala

• Mälardalen (inkl Örebro)

På hemsidan kan man klicka in och handla städprodukter i webshoppen. I shopen finns att från rengöringsprodukter till microdukar.

Deras ambition är att ge dig en enklare vardag. De har lång erfarenhet, försäkrad och utbildad personal, utvecklade säkerhetsrutiner och kvalitetsgaranti på deras tjänster. Tjänsterna går även att få som löneförmån från arbetsgivaren eller ge bort i julklapp. Hemfrid erbjuder även städservice för kontor.

Hemfrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.