Varför inte ta en weekendtrip till Stockholm i höst och boka Stockholmspaket med Destination Stockholm

Destination Stockholm

 

I bokningen ingår upplevelsekort tillsammans med din hotellbokning. Värdet på kortet är mer än 6000 kronor. Priser som presenteras på hemsidan avser per person i delat dubbelrum. Barn 0 – 12 år bor gratis i extrasäng. Du välja mellan 45 olika hotell i Stockholm.

 


 

Du får ut kortet vid incheckning på hotellet. Kortet gäller ankomst och avresedag och i förekommande fall mellan liggande dagar. Med kortet  följer en guidebok och karta med alla attraktioner utmärkta.

Kortet ger dig fri entré till museer och attraktioner, obegränsat antal fria resor med lokaltrafikens bussar, pendeltåg och tunnelbana och fria sightseeingturer med buss och båt plus rabatterbjudanden.

Stockholm består av mycket vatten så varför inte se Stockholm från Vattnet. Med kortet åker du gratis ut till Vaxholm eller Sightseeingturen Djurgården runt.

Den som är intresserad utav slotts så gäller kortet för entré på bland annat Kungliga Slottet, Drottningholms slott, Gripsholms slott, Gustav den III:s paviljong med flera.
Jag trodde bara det fanns ett nöjesfält i Stockholm = Gröna Lund. Destination  räknar det till tre för utom Gröna Lund  så finns det SkyView där får du en unik utsikt över Stockholm. SkyView ligger vid Globen. Det tredje nöjes fältet är Casino Cosmopol.
Är du intresserad utav att gå på museum rekommenderar jag att åka Djurgårdslinjen som är Stockholm enda spårvagnslinje. Nordiska Museet med Regalskeppet Wasa, Liljevals och Waldemarsudde finns längs spårvagnslinjen. Det finns även ett ABBA museum längs linjen men där gäller inte kortet.

Visst går det att roa barn Stockholm

Skansen och Gröna Lund kan jag tänka mig står överst bland barns turistmål i Stockholm. En båttur eller bussightseeingtur med Stockholm Panorama.

Konstigt jag hittade in Astrid Lindgrens Junibacken på Destination Stockholm hemsida.

Se på stjärnor och lär barnen mer om astronomi på Observatoriemuseet.

Låt barnen se Skattkammaren på Kungliga slottet där det finns både kronor och spiror som burits av kungar och drottningar.

Hoppas ni får härliga dagar i Eken.
Stockholmspaketet

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.