Flexidrive ger bilägare möjlighet att tjäna pengar genom att hyra ut sin bil

Ska jag hyra ut min bil på Flexidrive? 

 Jag använder min bil att köra till jobbet annars står den mest utanför huset. Kanske skulle jag låta någon annan ha glädje av min bil. Flexidrive möjliggör för privatpersoner att hyra bilar av varandra på ett enkelt och säkert sätt.Flexidrive har tillstånd utfärdat av Transportstyrelsen som ger dem rätt att bedriva yrkesmässig biluthyrning. De är uppkopplade mot vägtrafikregistret för kontinuerlig uppdatering och kontroll av bil- och körkortsuppgifter.

Flexidrive är en webbaserad tjänst där du kan söka på adress, postnummer, ort eller område kan du se vilka av just dina grannar som hyr ut sina bilar. Då jag sökte i Helsingborg så fanns det tre lediga bilar att hyra.

 

  

Vad gäller för försäkring?

FlexiDrive har tillsammans med If skapat en FlexiFörsäkring. FlexiFörsäkring gäller enbart under uthyrningsperioden och skyddar föraren och bilen i större utsträckning än en vanlig helförsäkring. Därför kan aldrig någon insamlad premiebonus gå förlorad och bilägarens befintliga försäkring fortsätter att fungera som vanligt när bilen inte är uthyrd.
Då du hyrt bil kan du betygsätta bilägaren samt lämna en kort kommentar om hur uthyrningen gick.

 
Du kan skapa Flexidrivekonto genom Facebook eller genom att registrera dig manuellt.
 

 
 
https://www.flexidrive.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.