Bloggerfy juli månads tjäna pengar tips

Vad är Bloggerfy?

Det är en tjänst för bloggare som vill tjäna pengar på annonsintäckter och som vill ha fler besökare till sin sida. Den som vill annonsera hoppa längre ner i inlägget.

Skapa ett Bloggerfykonto

  1. Registrera din blogg
  2. Placera annonskoden på din blogg
  3. Börja tjäna pengar

Du som registrerat sin blogg på Bloggerfy finns med på en topplista där uppdateringar registreras. Veckopotten fördelas till bloggarna baserat på antalet läsare i förhållande till varandra. Det ger alla bloggare en möjlighet att tjäna pengar och samtidigt se hur många som verkligen läser bloggen. Du kan få flera nya läsare genom att registrera din blogg i bloggtopplistan.

Sponsrade inlägg

Du erhåller betalning varje gång du publicerar ett sponsrat inlägg på din blogg. Ersättningen varierar beroende på annonsör och inläggets utformning. Tänk på att kolla så att det finns möjlighet att skriva inlägg för det aktuella företaget under dagen. De flesta företagen har begränsningar så att bara 1-3 tre sponsrade blogginlägg publiceras dagligen. Företagen vill också att inläggen ska vara relevanta för din blogg. Då du publicerat ett blogginlägg hamnar det under granskning innan pengarna trillar in på ditt konto.

De andra möjligheterna att tjäna pengar på på Bloggerfy heter Rejta, Expose och
Splinx

 

Annonsörer

Bloggerfy startaräckvidd på de 2010 och har 50 000 anslutna bloggare. Som annonsör har du en över 2.5 miljoner unika besökare i veckan. Företagare välja att annonsera i specifika kategorier eller kommunicera brett över hela nätverket för att nå samtliga läsare.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.