Akutbutiken.se fri frakt vecka 8

Akutbutiken.se

Tomas Anderstedt började sin företagar bana med att erbjuda hela samhället, såsom företag, organisationer, föreningar, kommuner, skolor och privatpersoner kvalitativa sjukvårdsutbildningar till konkurrenskraftiga priser. För att underlätta för sina kunder att lägga beställningar, snabbare leveranser, enklare betalningsmetoder och därigenom även bredda sortimentet startade han 2012 webbutiken Akutbutiken.se. Han har valt att enbart arbeta med varumärken som är kända för sin höga kvalité såsom Cederroth, Zoll, Housegard, GPBN Nordic m.m.

I Akutbutiken.se sortiment igår bland annat hjärtstartaren Powerheart G3 Plus. Den är lätt att använda för då du öppnat locket får du tydliga röstinstruktioner somm guidar användaren.

Passa på att handla nu! Fri frakt vecka 8.

Akutbutiken.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.