Tidningen Faktum

Köp tidningen Faktum

I Faktums januari nummer intervjuas Anne Lundberg från Antikrundan. Hon har inte tidigare velat gå ut med sin barndom då hennes syskon inte är offentliga personer. Dock ha hon för Faktum gjort ett undantag. På frågan om den mediala insamlingskultur som växt fram på senare år ser hon både positiv och negativt. Precis som jag hatar hon den amerikanska välgörenheten vars enda syfte är att verkar vara att rika ska döva sitt dåliga samvete.

Sedan kan man inte komma till rätta med situationen genom att sluta att hjälpa. Tycker det är ett bra sätt att hjälpa utsatta genom att köpa Tidningen Faktum.  Försäljarna köper tidningen för 25 kronor, säljer den för 50 och behåller mellanskillnaden. Att sälja Faktum är ett jobb, inte välgörenhet.

Ser alltid framemot att få köpa och läsa ett nytt nummer av Faktum. Nästa nummer av Faktum kommer ut den 27/2.  I Helsingborg säljs Faktum bland annat utanför Willys, Ica Maxi och Coop.

Faktum

I

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.