Kanban om Facebook och Inspiration på Midzone på jobba hemma-dagen

Kanban

Åkte Pågatåg till Lund genom ett snöigt Skåne. Jag och min mors fikatradition brukar vara att gå på Lundagård. Vid varje besök säger vi att stället inte är som förr. Så idag testade jag istället Patissseriet. Där åt jag årets första fastlagsbulle. Blev rekommenderad det stället av killen i receptionen på Kino.

 

Gick sen till Kino för att lyssna på Gustav Berman från företaget Kanban. Hans förläsning handlade om att marknadsföra sig på Facebook. Denna gången skriver jag inte om föreläsningen utan jag gör en video sammanfattning

 

 

Sen gick jag till Saluhallen där jag drack ett glas rödvin på Les Halles. Vilken trevlig saluhall Lund har. Gick sen till stationen i Lund där jag gjorde lite arbete på laptopen innan det var dags att bege sig till  Midzone i Malmö.

Afterwork med inspiration på Midzone

Där började vi med att äta en jätte god buffé. Kvällens föreläsare var Marika Kajo och Ïlse Svensson. de Jong. Nina Jansdotter var på arrangemanget för att filma men hon löste det smidigt.

Marika började med att vi skulle tänka på ett inspirationsmål som vi skulle ha med oss hem efter kvällen. Nu berättar jag på filmen om resten av kvällen.

 

 Jag har haft en trevlig jobba hemma dag med utbildning och inspiration trotts att jag lämnade hemmet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.