Gör någon glad! med Choklad på alla hjärtansdag

Skicka choklad på All hjärtansdag

Klicka på ”produkter” sedan på ”Alla hjärtansdag” så finns säkert något som faller i smaken. På Facebook finns det Hallonlakritsskallar men på Chokladbudet kan man köpa Choklad skalle (Chocolate Skulls) från Canada. Enligt hemsidan är det en choklad som helt ärligt inte lämnar någon oberörd. Skallen väger 2,5 kg och kostar närmare 2900 kronor. Kan innehålla spår av mjölkprotein ifall man är allergisk.

Från Åre Chokladfabrik säljer Chokladbudet bland annat de populära Åreaskarna  och Fjällask, fyllda med allra bästa Årechoklad. De säljer även Duc d´O företaget som säljer de klassiska tryfflarna som brukar kallas sjöfrukter.
 Inte bara för alla hjärtansdag

Med Chokladbudet skickar gåvor till dina kunder och medarbetare, eller till dina släktingar, vänner och bekanta. Använd oss för att ge uppskattning, gratulera, önska lycka till, berömma eller tacka för hjälpen.

Chokladbudet.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.