E-barometern

E-barometern  publiceras en gång per kvartal av Postnord, Svensk Digital handel och HUI. Senaste numret Q1 2016, släpptes den 19 maj. Sv
De följer den nordiska utvecklingen inom e-handeln varje  kvartal. Undersökningen bygger på konsumenternas uppskattning av hur mycket de har e-handlat för.. Rapporten bygger på information som har samlats in från företag under april månad.  Du kan ladda hem senaste rapporten på http://pages.postnord.com/e-barometern_2016_q1.html?_ga=1.104413888.1599001843.1466901042 de vill dock  att du registrerar med din mail.

Då en ny e-barometer kommer ut så brukar det följas av diskussion i ehandelspodden.

www.ehandelspodden.se

Du kan följa e-handelns utveckling genom att ladda hem gamla rapporter.
http://www.postnord.com/sv/media/rapporter/e-handel-rapportarkiv/

 

Du kan läsa årsrapporter  på HUI

http://www.hui.se/statistik-rapporter/index-och-barometrar/e-barometern

4 reaktion på “E-barometern

  1. Siempre nos hablas de las buenas películas que ves, que se me están acumulando y ya no sabré cual eseúcr.Aogn no he visto la de George Clooney, mejor me voy a acostar debajo de un árbol a encontrarle formas a las nubes.Besos.

  2. Yo creo q en la cara de todos los politicos de mierda que no aportan nada a la sociedad ni al pais. Despues, en la cara de los pacos que le sacan la chucha a la gente inocente. Posteriormente, en la cara de los jueces que no chantan la puerta giratoria y siguen dejando a los mas malos en las calles. Pucha hay tantas personas a las que le podia plantar el poto en la cara este tipo.

  3. I actually had a good experience with my last rebate card; it worked the first time at the first place I used it, and I don’t recall that there was any fee for activating or using a second time… it was just a small amount and I made sure I used it all on the second purchase – I don’t doubt the horror stories recounted above, so guess mine is an exception. But appreciate the info to take it to a bank for cash.

  4. I just went back to the link and for some reason…the title was changed on USA Today's website to read…"Romney on Reagan:…" before it just read "Romney:…" I guess there was a mistake when they originally posted the article…so I take back that criticism…I do wish they had use a picture of Reagan instead of Romney though…maybe that will change in a few minutes as well.jerseyrepublican

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.