Google Min aktivitet

Det är bara du som kan se dina uppgifter i Googe min aktivitet. Du behöver ett gmail så att du kan logga in. Jag kunde inte läsa vad jag surfat till på min mobil. Detta trotts att jag ha samma inloggningskonto.

 

På några minuter kan du hantera vilka typer av uppgifter Google samlar in, uppdatera vilka personliga uppgifter du delar med vänner eller offentligt samt ändra vilka typer av annonser som du vill att Google ska visa. Sedan kan du kan ändra inställningarna så ofta du vill.

Jag gjorde ett skärmklipp på hur det kan se ut

google min aktivitet

 

Google har koll på vad du gör på internet.

https://myactivity.google.com/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.