Sigmastocks

Sigmastock grundades av studenter då de tycket deras släkt och vänner betalade för höga förvaltningsavgifter. De reagerade på bankernas höga fondavgifter och vinstmarginaler. Medierna hade avslöjat att många förvaltade fonder i själva verket har väldigt indexlika innehav och därmed inte ger sig själva en chans att prestera bättre än snittavkastningen för börsen.

Med Sigmastocks tjänst blir det möjligt för dig som privat investerare att på egen hand och med bra beslutsunderlag förvalta dina tillgångar till en bråkdel av vad det kostar att investera via en bank eller en fond.

Ingen aktiehandel sker via Sigmastocks. Du handlar istället själv via din egen depå. På detta sätt full kontroll över ditt sparande. Du styr även över omfördelningen av portföljen

https://sigmastocks.com/

Har inte fått någon ersättning för att skriva detta inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.