Företagarnas pod

Vad gör företagarna?

Företagarna har inte bara podsändningnar utan de hjälper även företagare med juridisk rådgivning, försäkringar,nätverk och opinion. De har även förmåner som billigare telefoni och drivmedel. De hjälper även unga företagare. Det kostar olika mycket att vara med beroende på var man bor. Bor man Helsingborg koster det 3330 kronor plus moms och är du nystartad kostar det 1590 kronor plus moms. De ha även medlemsavgifter för ungaföretagare och stödjande medlemmar.

Företagarnas pod

Det är gratis att lyssna på podden. Viill du inte  missa något avsnitt så prenumerera på på iTunes.

http://www.foretagarna.se/Podd/

Jag har inte fått någon ersättning för att skriva om denna pod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.