Solcellsguiden

Jag passar så här i vintermörkret på att blogga om sollceller.Vattenfall har tagit fram en sida där de hjälper dig räkna ut hur mycket nergi du kan få från solen. De vilket solcellspaket som passar ditt hus.

Jag testade och fyllde i att jag bodde i Helsingborg. Sedan vill de veta taklutning och yta. Sedan tar de också hänsyn till väderstreck. Jag skulle få ut 3135 kWh och skulle då spara 3762 kronor om året. De rekommenderar  paket Medium – 12 paneler (20 m²).med Installerad  effekt: 3.3 (kWp) till priset av 78000 kronor.

solcellsguiden.vattenfall.se

Vill efter diskussioner om betalda blogginlägg  attjag inte fått betalt utav Vattenfall utan bara testat Solcellsguiden för skojs skull.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.