Qoola Qvinnor på bokmässan i Göteborg

Befinner du dig på bokmässan i Göteborg mellan den 24-27/9 2015 så varför inte gå till monter C00:05. Där finns Qoola Qvinnor som bland annat gett ut boken Boosta din business : 30 Qoola Qvinnor delar sina bästa marknadsföringstips. I Boosta din business skriver 30 Qoola Qvinnor om sina kunskaper för business framgång. Boken ges ut på Ariton förlag.

Bland författarna finns Ingrid Tollgerdt   Andersson som både skriver företagar och skönlitteratur. Ingrid är ett positivt energiknippe som alltid inspirerar.

ingrid tollgerdt-andersson bild

En annan Qool Qvinna som var med på framgångsresan i Kroatien är Kristina Bähr. Kristina Bähr är läkaren som slutade sitt jobb och blev företagare. Jag lyssnade på hennes föreläsning om hjärnan. Hon har skrivit boken Hjärnan i skolan : möt barnen där de ärHennes företag heter Exist

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.