Digitalpost

Kan man ta posten med sig över allt?

Digitalpost levererar all din post digitalt. Vilket är säkert enkelt och miljösmart. Du skapar  postadress hos Digitalpost i Sverige. De skannar sedan din post till en molntjänst. DEt kombineras den med bifogade e-mail, e-fakturor, fax, och annan viktig post. Digitalposts kontor är försedd med vakttjänst, videoövervaknad skanning och anpassat säkerhetsarkiv för er postbox. De sorterar, återvinner, skickar och lagrar även din post. På detta viset har du ett webbarkiv som du kan nå var som helst i världen via din mobil, surfplatta eller dator.

Digitalpost tar emot all din post och skannar första sidan alltså kuvertet gratis. Du betalar bara för hur många brev du väljer att öppna. De post som du inte vill ha i pappersformat, kommer att förstöras och återvinnas på mest miljövänliga sätt.

Du kan ha en brevlåda  till Digitalpost, detta görs enklast via Skatteverket med anmälan om Särskild Postadress. Detta ändrar inte din folkbokföring utan endast din postadress.

Detta måste vara en tjänst för digitala nomader

https://www.digitalpost.io/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.