Elektronik tidningar och litteratur

Jag hittade inte så många tidningar som har elektronik som ämne. Elektronik är kanske ett ämne som man söker på Google istället för att läsa i tidningar. Då det gällde litteratur så kunde man gräva lite djupare då jag surfat in på Adlibris. Jag klickade på kategori sedan på Naturvetenskap & teknik. Sedan klickade jag på teknik och då kunde jag välja elektronik och kommunikationsteknik. Då fick jag upp en topplista med en salig blandning av svenska och engelsk facklitteratur i ämnet.
Elektronik litteratur
Ny teknik är tidningen  där du läser om de senaste nyheterna, produkterna, trenderna och innovationerna. Du kan läsa om nystartade företag som kan bli morgondagens Ericsson eller Microsoft. Ny Teknik skriver främst om branscher som IT, telekom, energi och bioteknik samt hur den nya tekniken används inom industrin.

Ny Teknik

Råd & Rön är en oberoende tidning som utför konsument tester. Förutom hushållsmaskiner så testar de bland annat datorer, tv, foto och telefoni.

Råd & Rön

Övriga tidningar inom teknik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.