Råd och tips vid husbygge

Jag har byggt två hus. Det första huset var monteringsfärdigt. Andra huset fick bara vara 40 kvadratmeter så det fick bli lösvirke. Jag och Uffe byggde det mesta själv förutom grunden till källaren. Det är mycket att tänka på då man bygger hus. Jag hittade detta Youtubeklipp från Villa Varm som på ett bra sätt förklarar i stora drag vad som krävs för att bygga hus. Vad många inte tänker på att det är en del att iordningställa tomten innan huset kommer på plats.

Det är viktigt att allt blir rätt från början då det är krångligt att rätta till felen i efterhand. Lycka till då du bygger hus

http://www.villavarm.se/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.