Varför köpa när man kan låna på Grannsaker.se

 

Jag har tidigare bloggat om delningsekonomi där man tar betalt en föreläsning av Ingela Hjulfors Berg. Nu finns en gratistjänst som heter grannsaker.se. Idékläckare till grannsaker.se är Niclas Bergqvist. Han behövde ett partytält. Vid rundringning hittade han ett partytält hos grannen. vilket gav idén till grannsaker.se

Du kan som användare registrera saker som du kan låna ut. Det du lägger ut på siten blir sedan sökbart för andra användare. De flesta på siten lånar ut sina saker gratis men ibland vill någon ha betalt för slitage. Ni kan se Youtubeklippet nedan som på ett bra sätt förklarar hur grannsaker.se fungerar.

På siten kan du låna allt från släp, snäslungor, lövblåsare, handverktyg, cyklar, kompostkvanar, takboxar, tält etc.

http://grannsaker.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.