Samåk med Gomore.se

Idén till dagens blogginlägg fick jag så jag såg att Charlotte Rahmklo hade klickat på gilla knappen på Gomore.se Facebookssida. Jag har tidigare bloggat om samåkningssidorna Skjutsgruppen och  samåkning.se

Gomore.se förmedlar samåkning och privat biluthyrning i Sverige. Du kan söka sjuts från en plats till en annan plats. Det finns även möjlighet att söka skjuts till olika event. På det viset spar man både pengar och miljön. Är ni fler som åker  tillsammans kan ni dela transportkostnaden.

Lite statistik från igår. Över 340000 medlemmar och över 22500 skjutsar.

gomore.se

Vi kanske ses på

Gomore.se

De har Facebookgrupp https://www.facebook.com/gomore.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.