Ann Ljungberg

Den första gången jag stötte på Ann Ljungberg i litteraturen var då jag läste boken Lyckas med bokutgivning : handfasta råd från framgångsrika egenutgivare. Den boken skrev hon tillsammans med Sölve Dahlgrem och Lars Rambe. Jag läste boken i samband med att mor hade skrivit en bok om sitt liv och jag behövde lite tips om hur man skulle hennes bok i tryck. Ann Ljungberg bor tillsammans med sin man på en segelbåt Olivia någonstans i  i världen.

Ann är författar coach och hon håller skrivarkurser. Jag var i Stockholm förra året på DI Life där jag lyssnade på henne. Bilden nedan är från hennes föreläsning.

IMG_20140517_141106

Ann Ljungberg har blogg

http://www.annljungberg.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.