Qoola Qvinnor

Jag har länge varit med i Qoola Qvinnors Facebookgrupp. Nu har jag äntligen möjlighet att åka med dem till Kroatien på söndag. Ni kan följa det på min andra blogg http://blogg.semmester.se/.

Vad är Qoola Qvinnor?

Det är ett nätverk som Siv Thuresdotter startade 2009. Hon ville med ett nätverk som lyfter fram alla fantastiska kvinnliga förebilder som finns i Sverige. Siv började med att nätverka på nätet men märkte snart att det även behövdes IRL träffar. Den första Qoola Qvinnor träffen jag var på var på Madame Moustche i Helsingborg. Jag var i våras på ett trevligt mingel som Qoola Qvinnor i Malmö ordnade. Det var trevliga föreläsningar av bland annat Carina Månsson, Nina Jansdotter och Linda Björk. Linda pratade om sociala medier och då speciellt Linkedin. som hon håller kurser i.

Qoola Qvinnor har även en monter varje år på bokmässan. Där kan Qoola Qvinnors medlemmar ställa ut sin litteratur. Vad som ska bli extra spännande i år är att 30 kvinnor har medverkat i en bok med titeln ”Boosta din Business – 30 Qoola Qvinnor delar sin bästa marknadsföringstips”.

Innan bokmässan åker 100 Qoola Qvinnor till  Opatija i Kroatien och jag är en av dem. Ni som inte är med på denna resa kan alltid surfa in på Qoola Qvinnor och se när de har något arrangemang i din stad.

http://qoolaqvinnor.se/Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.