Hemfoder

Hemfoder.se

Jag minns hur tungt det var att släpa hem kattmat och kattsand från butikerna.Nu finns Hemfoder.se som erbjuder hemleverans över hela Sverige och fri frakt när du handlar för över 500 kronor. Dessutom får du också bonuspoäng på varje köp! Är du inloggad så ser du ditt poängsaldo.
Till din hund finns det bland annat följande hundmatsmärken att välja på Royal Canin, Hill’s, Orijen, James Wellbeloved, Purina Pro Plan, Eukanuba och Acana. Till din jamande misse kan du välja Våtfoder, torrfoder, grov- eller finkornig kattsand och leksaker. Till smådjuren finns förutom transportboxar, hö, strö, mat och godis

 

Hemfoder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.