Loopia webbhotell och hemsida för alla

Uffe har sin hemsida http://www.blueswede.se/ på Visma Spcs. När jag nu surfade till Loopia ser jag att Visma även ägen den sidan. Det Verkar som man får mer teknik på Loopia än på Visma Spcs. Visma Spcs starka sida är att bokföringen är kopplad så att handlar någon på hemsidan så sköts bokföringen automatiskt.

Loopia är idag ett av Sveriges största och ledande webbhotell. Företaget startade 1999. Det har fått utmärkelser såsom ”Sveriges bästa webbhotell” i tidskriften Internetworld.

Loopias signum har varit att effektivisera och automatisera  infrstruktur för att skapa maximal effektivitet, utan att för den skull ge avkall på snabb support och mänsklig kontakt.

Loopias kunder är allt från stora, multinationella företag och organisationer till lokala idrottsföreningar och enskilda privatpersoner. Idag administrerar de drygt 800 000 domännamn – en siffra som ökar stadigt och konstant.

Registrars.se är bildad av registrarer för den nationella toppdomänen .SE och har till syfte att bland annat verka för en hederlig och yrkesskicklig registrarkår som tillvaratar kundernas intressen. Loopia är medlem i Registrars.se.

Loopia har 3 webbhotellspaket, privat, företag och företag plus. De kostar mellan 84 kr/mån – 250 kr/mån. Webbhotell inkluderar en kupong för Google Adwords för att förmånligt kunna prova att annonsera och driva trafik på världens mest använda sökmotor. Du har fritt antal E-postadresser. I webbhotellspaket ingår även 3 månader gratis  F-Secure så att du slipper virus, spionprogram, hackerangrepp och identitetsstöld på din dator. Efter 3 månader får  du 20% återkommande rabatt på  F-Secure. Lopia har kostnadsfri SuperSupport ingår i alla sina tjänster. 

För tillfället har Loopia 30% rabatt och slopad startavgift på webbhotell. Från 59 kr/mån

Loopia har 30 dagars öppet köp på sina webbhotellspaket, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
2 reaktion på “Loopia webbhotell och hemsida för alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.