Prisjämförelse hyrbil travelstart

Vi hade tänkt åka till Göteborg den 13-15 mars. Jag tittade vad de olika hyrbilsföretagen har att erbjuda. Sökningen gjorde jag då jag planerade resan till Göteborg den 26 januari. Jag valde den billigaste små bilen i småbilsklassen och sedan jämförde jag med Skoda Octavia Estate i mellean klassen. Vad man får tänka på är att småbilarna bara är för fyra personer medans man kan åka fem i Skodan.

Företag                                 Småbil                             Skoda Octavia Estate

Travelstart                            631:-  Budget                   698:- Budget

Expedia.se                           565:- Budget                   698:- Budget

Holiday Autos                       564:- Budget                    698:- Budget

Det spelar tydligen ingen roll var man hyr Skodan för det är samma pris då man söker på de olika företagen. Det var inte heller någon större skillnad på den billagaste småbilen, bara 33 kronor för två dagar. Budget biluthyrning var billigast både i småbilsklassen och i mellanbilsklassen. Hertz är störts i världen på biluthyrning. Avis är näst störst då det gäller bilhuthyrning i världen. Det marknadsför sig Avis med enligt en föreläsning med Fredrik Härén på ett Youtube klipp. Både Hertz och Avis kom upp då jag sökte men de var aldrig billigast.

Detta inlägg är gjort i januari och publiceras i mars tack vare en editorialkalender i Worldpress. Så kanske att jag sitter i hyrbilen på väg hem då detta blogginlägg publiceras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.