Blogvertiser januari månads tjäna pengar tips 2014

Blogvertiser för bloggare

Är du en driven kommunikatör som älskar att skriva om dina intressen, åsikter eller helt enkelt bara blogga om vad som helst? Varför skall du inte kunna få betalt för detta? Blogvertiser förmedlar uppdrag från företag och organisationer som vill få hjälp med att synas och höras ute i bloggosfären. Få betalt för att hjälpa företag, organisationer och annonsörer med värdefull feedback samt skapande av ”buzz” kring deras produkter och tjänster

Bloggaren anmäler sitt intresse för ett eller flera uppdrag då den registerat sig och loggat in på Blogvertisershemsida. Annonsören väljer sedan ut några bloggar bland de som ansökt som får skriva upprdaget.

Du skriver recensioner om produkter och tjänster. Det är din åsikt som räknas.

Du bestämmer helt själv om du vill skriva om och du har rätt och tycka vad du vill om tjänsterna och produkterna.

Blogvertiser för annonsörer

Blogvertiser möjliggör det för företag att nå ut till marknaden via bloggar. Bloggar är ett av de modernaste, snabbast växande och starkaste sätten att kommunicera till konsumenter. Blogvertiser skapar förutsättningen för er att få ”buzz” kring era produkter eller tjänster, driva trafik till eran site eller ge er värdefull feedback från slutkonsument

Låt bloggare skriva recensioner och omdömen om din tjänst eller produkt. Du betalar för att de ska ha en åsikt.

Sprid nyheten om din tjänst eller produkt genom Blogvertisers nätverk av bloggar inom spridda ämnen och åldrar, ett enkelt och smidigt sätt att nå ut till många bloggare.

Registrera din blogg och börja tjäna pengar

För Affiliates

Är du affiliate så surfa in och registrera dig på Adrecord.com sen är det bara att skapa Blogvertiser banners och textlänkar.

Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.