Tidningar för ekonomer

Mina favoriter bland tidningar som skriver om ekonomi

Om man ska köpa aktier till sillen och sälja till kräftorna har ju diskuterats i många år. Fakta slår kanske teser. Jag har surfat till Tidningskungen för att se vad de ha för tidningar som skriver om ekonomi. Jag har valt de bästa tidningar i sin genre. De tidningar jag valt är Dagens Industri, Affärsvärlden, Driva Eget, Passion for Business och Råd & rön. Jag har bara valt att skriva om svenska tidningar.

Dagens Industri

Du får ett försprång genom att vara först med det senaste inom affärsvärlden! Di ges ut sex dagar i veckan vilket gör att den har mer aktuella nyheter än veckomagazinen. Tidningen täcker hela Sveriges näringsliv, från de största företagen till de minsta entreprenörerna. Med sina proffsiga börsanalyser är Dagens industri din främsta informationskälla inom sin kategori.

Passa även på att ge bort en prenumeration till affärsmannen eller affärskvinnan för en garanterat uppskattad present.

NYHET! Nu ingår Dagens industri och Di Weekend i din läsplatta

Dagens Industri

Affärsvärlden

För ett par år sedan hade jag rekommenderat tidningen Privata affärer för att läsa information om aktier. Nu tycker jag Affärsvärlden sprungit om Privata Affärer i sina aktieanalyser. Tror att Privata Affärer förlorat på att Anders Andersson gått över till att ge ut tidningen Driva Eget. Affärsvärlden håller diguppdaterad om världens händelser på finansmarknaden likväl som de gör bolagsanalyser och skarpa reportage som breddar din kunskap. Affärsvärlden sänder även Onsdagsrapporten som är en av mina webfavoriter.

Affärsvärlden är den perfekta presenten till den som vill hålla koll finansvärlden!
Affärsvärlden

 

Driva Eget

Driva eget är en tidning för svenska småföretagare. En tidning som ger både inspiration och lönande handfasta råd om hur man hittar affärer och kunder, ökar lönsamheten och hur företagaren bäst sparar både sina egna och företagets pengar. Anders Andersson tidningens ägare har i flera artiklar kämpat mot bluffakturor. Har själv drabbats av sådana fakturor som bara är så tidskrävande.
Driva Eget

Passion for Business

En tidning för kvinnliga företagare. Jag prenumererade tidigare på tidningen men jag hoppas på att få mer tid så jag får möjlighet att läsa den igen. Passion for Business ambition är att inspirera och motivera dig att nå dina professionella och privata mål. Tidningen skriver om entreprenörskap, makt och de senaste trenderna inom allt från mode till affärer. Magasinet har också en sektion som fokuserar på unga kvinnors karriärer. Passion for Business är det perfekta magasinet för dig som vill få ut mer av livet.

Passion for Business

Råd & Rön

Råd & Rön är en tidning som utför tester som hjälper dig att ta rätt beslut i vardagen.

I priset ingår också tillgång till deras webbplats! Ta ett bra beslut, bli en Råd & Rönare du också!

Råd & Rön

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.