Växtkraft värdeskapande verktyg för entreprenörer

Växtkraft värdeskapande verktyg för entreprenörer är titeln på Annette Melander Bergs bok. Jag fick boken då jag lyssnade på henne då föreläste tillsammans med Åsa Devillaz om Kommunikation: Nå ut! Nå fram! Det var ett jätte trevligt arrangemang som http://www.orkelljunga-naringsliv.se/ ordnade i Blackboxen i Forum.

Detta blogginlägg innehåller affiiatelänkar.

 

Annette skriver om Light-finder konceptet vilket innbär konsten att leda människor som skapar delaktiga medarbetare som inser vidden av kunskap och kundinsikt. Vilket är grunden till växtkraft. Att vara en lightfinder innebär att du lägger kraft på att förändra dig själv till det bättre innan du försöer hitta fel i din omvärden och förändra andra.

 

Jag får gratulera Annette Melander Berg då hon blivit rekryterad till tjänsten som Helsingborgs nya näringslivsdirektör.

Växtkraft : värdeskapande verktyg för chefer och entreprenörer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.