Instawork mars månads tjäna pengar tips 2016

Instawork liknas vid ett Uber för småjobb. Emil Ahmed är vd och grundare av företaget.

Hur fungerar det för uppdragsgivare?

1. Vad behöver du hjälp med?

Du kan få hjälp med i princip vad som helst. Beskriv arbetet, ange när du behöver hjälp, vad du är villig att betala för hjälpen och lägg upp arbetet helt gratis. Du har inga skyldigheter att tilldela arbetet.

2. Välj den ’Worker’ du anser vara bäst lämpad för arbetet

Tillförlitliga och kontrollerade ’Workers’ kommer erbjuda sin hjälp och kan diskutera arbetet och kraven i kommentar sektionen. Du kan granska alla inkomna bud och tilldela arbetet till den ’Worker’ som du anser vara bäst lämpad för arbetet.

3. Reservera arvodet

När du accepterar ett bud kommer du även att bli tillfrågad att registrera ditt betalningskort eller Paypal konto, så att Instawork på ett tryggt och säkert sätt kan reservera arvodet tills att arbetet slutförts och godkänts utav dig. Kontantbetalningar är ej tillåtet på Instawork.

4. Arbetet påbörjas/avslutas

När du accepterat ett bud, kan du ta kontakt med ’Workern’ via Instaworks privata chat-kanal och där prata igenom alla detaljer gällande arbetet. Arbetet avslutas när du är nöjd och ’Workern’ kommer då begära betalning. Pengarna betalas ut när arbetet är avslutat/avklarat och då ombeds du lämna ett omdöme om ’Workern’.

 

Hur fungerar Instawork för Workers (uppdragstagare)?

 

1. Bläddra igenom tillgängliga arbeten

Kika igenom alla tillgängliga arbeten, filtrera så att du får fram de arbeten som är mest relevanta för dig.Läs igenom arbetet, se på kartan var arbetet skall utföras, få en snabb översikt kring hur många som budat på arbetet och håll dig uppdaterad kring eventuella detaljer via kommentar sektionen.

2. Välj ett arbete som passar dig

Har du hittat ett arbete som passar dig? Klicka på ”Lägg ett bud” och ange ditt pris för arbetet. Passa även på att introducera dig själv för uppdragsgivaren via kommentarsfältet. Ta chansen och sälj in dig.

3. Påbörja arbetet

När ditt bud blir accepterat tilldelas du arbetet och du får en push meddelande via appen samt ett mail som bekräftar detta. Du kan nu ringa via Instaworks inbyggda telefontjänst eller skicka privata meddelanden via deras chat-kanal till uppdragsgivaren för att diskutera eventuella oklarheter och detaljer. Arbetet är nu ditt och du kan påbörja arbetet enligt er överenskommelse. Instawork har vid detta tillfälle reserverat pengarna från uppdragsgivaren.

4. Få betalt

Efter att du slutfört arbetet är det dags att få betalt. Det gör du genom att slutföra arbetet och be om betalning. Vid detta ögonblick ombeds du lämna ett omdöme om uppdragsgivaren. När arbetet avslutats kommer ett meddelande att skickas till uppdragsgivaren. Betalning görs 24h efter att arbetet godkänts av uppdragsgivaren.

Instawork tjänar pengar på en transaktionsavgift på 15 procent.

 

http://www.instawork.se/home

Jag har inte fått någo ersättning från Instawork för att skriva detta inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.