Nextory

Har du tröttnat på julmaten och släkten? Kanske du bara vill slappa. Nextory mål är att erbjuda dig marknadens bästa utbud av digitala böcker med fokus på en personlig och hög servicenivå till dig som kund. De erbjuder en abonnemangstjänst med obegränsad tillgång till både e-böcker och ljudböcker.   Företaget har marknadens största utbud av böcker.Du lyssna och läsa direkt i deras  iOS eller Android app. De har obegränsat tillgång till eböcker eller ljudböcker till din platta.eller mobil från 99 kronor i månaden. Det finns en topplista där du kan hämta inspiration som i sin tur skapar läsglädje.

För tillfället har de prova Nextory gratis. Läs och lyssna off eller online. Ingen bindningstid, du kan avsluta när du vill.

Nextory

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.