Returnera inte uppgifter till Nummerupplysningen

Jag har nu fått tre stycken skräppost från Nummerupplysningen. Det första brevet som kom var från ett företag som jag har aktivt. Andra företaget avvecklade jag för så där en åtta år sedan. Det sista skräpbrevet var adresserat ”Massage för dig i Malmö”. Det företagsnamnet har jag aldrig registrerat..

Jag surfade till nummerupplysningens hemsida fann att företaget var registrerat i Tallin i Estland. Skumt.

Jag sökte på restauranger i Helsingborg och fann 168 stycken. Jag hoppas inte att alla dessa restauranger betalt in till Nummerupplysningen.

Nedan ser ni de tre bluffbrev som de skickat till mig.

Bluff nummerupplysningen

 

Tidningen Driva Eget har länge varnat för dessa blanketter. Skulle de redan ha  skrivit på Nummerupplysningen eller Bolagsupplysningen och returnerat så har Driva Eget skrivit rekommendationer på vad man ska göra.

 

http://www.driva-eget.se/guider/bluffakturor/sa-agerar-du-mot-nummerupplysningen-och-bolagsupplysningen

I morgon bloggar jag om Bolagsupplysningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.