Skapamer.se om du ska pyssla inför julen

Jag hade tänkt ha pyssel som månads tema onsdagar i november. Skapa mer har material för de flesta pyssel som garn till stickning och vävning. Den som är intresserad utav scrapbooking kan skapa album, almanackor och anteckningsblock, dekormaterial, design och motivark, die-cut och embossing och knappar.

Gillar du att sy så finns det 4069 st olika tyger, sybehör och sömnad från varumärken som Efco, Avec , Copic, Järbo Garn, Gold-Zack, Prym, MasterFabric och Singer. Bland annat symaskiner, textil- och sybehör, textilband och snören och tyger.

Det finns massor av färg och dukar att välja mellan för konstnären.

Varför handla på Skapamer?

Skapamer.se blev 2014 utav Pricerunner utsedd till årets e-handlare i kategorin hobby. Pricerunner låter sina kunder göra en konsumentbedömning efter avslutat köp. Kunden får svara på ett antal frågor efter köpet. Efter en vecka följs undersökningen upp. Kunden får svara på om leveransen kom i tid och hur en eventuell kontakt med kundtjänst upplevts. Alla e-handlare med direktlänkar på Pricerunner sida och som använder PriceRunners konsumentbedömningsprogram har möjlighet att erhålla utmärkelsen.

  • Låga priser & stort utbud
  • Blixtsnabb leverans!
  • Ingen fakturaavgift
  • 30 dagars öppet köp
  • Trevlig kundtjänst

Vill du besöka Skapamers lager och Showrum så bege dig till Fjälkinge utanför Kristianstad. Annars kan du surfa in på

Skapamer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.