Zale julklappstips 2 2014

Jag fastnade för Zale som julklappstips då de erbjuder spännande och designade produkter genom tidbegränsade kampanjer. Grundarna av företaget är ett flertal
e-handelsentreprenörer som tidigare varit verksamma inom området. De har koll på morgondagens trender genom omvärldsbevakning så ser de till att nyheter från Japan, USA och övriga Europa når dig i Sverige. De säljer produkter inom bland annat hem, design och teknologi.

På hemsidan kan man se att de hela tiden letar alltid efter nästa spännande produkt. Är de intresserade utav att sälja din produkt Zale.se kontakta dem för de är de intresserade utav nya samarbetspartners. Din produkt är kanske med som julklapp till nästa år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.