Jag tror 2014 års julklapp blir en kniv

Varje år utser HUI årets juklapp. I år tror jag att det blir en kniv från Sabatier. Idén om kniv fick jag från Uffe. Han tycker att det skrivs mycket om mat och vad behöver man för att tranchera mat? En kniv! Vilken kniv ska jag då välja? Själv har jag Global men fick en idé om ett annat knivmärke då jag såg detta klipp. Där det även lärs ut hur man slipar en kniv.

 

 

Vill du imponera på dina gäster med stilfull sabrering! Ja Sabatier har även en champagnesabel. Den finns dock inte i lager så beställ den i god tid på Tretti.se. Tretti har de andra knivtyperna på lager

Tretti.se

Året julklapp utses den 19 november. Får se om jag äntligen gissar rätt

http://www.hui.se/arets-julklapp

Vad tror du blir årets julklapp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.