Google Helpouts mars månads tjäna pengar tips 2015

Ibland så blir det tokigt då man planerar och skriver i sin editorialkalender. Jag hade planerat att skriva om hur man tjänar pengar på Google Helpouts. Bara det att de stänger ner den 20 april i år. Jag bestämde mig för att publicera blogginlägget i alla fall. För det är en och en halv månad innan de stänger igen Google Helpouts.

Helpouts startades 2013 för att hjälpa den som vill ha expert hjälp för att söka råd och lösningar på vardagliga problem i ett ämne. Helpouts community hade några engagerade och lojala medarbetare, men tyvärr har det inte vuxit i den takt som Google hade förväntat sig.

Du kan söka kunskap i ämnena konst, musik, datorer, elektronik, matlagning, utbildning, karriär, skönhet, mode, hälsa hem och trädgård. Har du kunskap i motsvarande ämnen så kan du registrera dig och ta betalt för din kunskap.

Söker du kunskap så kan du välja att söka på följande kriterier. 1 Bäst matchande 2 Snabbast anträffbar 3 Lägsta pris 4 Bäst rykte

Då man registrerar sig går man bland annat med på att godkänna Google Helpouts pengar tillbaka garanti. Betalning sker genom Google Wallet. Du som kund får hjälp genom en Google Hangout.

Tyvärr har jag inte hittat så många svenskar på Google Helpouts. Vet ni ifall det finns något liknade Google Hangouts? Skriv gärna kommentar nedan.

https://helpouts.google.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.