Gardenhome

Nu när våren är på väg, varför inte odla dina egna grönsaker? Primörer är perfekt de innehåller inga tillsatser. Gardenhome har fröer i sitt sortiment.

Själv har jag sått tomatfrön.

Sått tomater

I ena krukan har tomaterna börjat sticka upp men det är för tidigt att planera om dem. Hoppas nu att det blir en tidig vår så de kommer ut tidigt. I fjol var det sent så att tomatplantorna stod inne i fönsterkarmen och blev rangliga.

Gardenhomes grundidé är att oavsett vart i landet du än bor, enkelt  ska kunna köpa produkter till din trädgård och ditt uterum som är snygga och samtidigt praktiska. Inredningsdetaljer som passar lika bra inomhus som utomhus, och praktiska produkter för att förenkla ditt trädgårdsarbete. Gadenhome är din kompletta trädgårdsbutik på webben!

Du kan handla via Internet från Gardenhome för det är både enkelt och bekvämt. Dina inköp gör du i lugn och ro hemifrån och får sedan varorna levererade.  Du kan själv välja om du vill hämta dem på utlämningsställe eller om du  vill ha dem hemleverade. Genom att handla hos Gardenhome så sparar du både tid  och miljö. Du kan även välja att klimatkompensera för ditt köp.

Gardenhome är ”Trygg E-handelcertifierad”
Gardenhome.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.