Saknar K-Rauta på Väla

Nu får jag åkta till K-Rauta i Malmö istället

För nio år sedan köpte jag en tomt i Helsingborg. Tomten var liten (315 kvadratmeter) så det var inte plats till något större prefabhus. Vi byggde  själva ett lösvirkes hus där vi köpte mycket matreal på K-Rauta på Väla. Tur är att huset nästan är klart så det blir inte så många rundor till K-Rauta Malmö längre.

k-rauta

Easy cover tapet 

Vi ville inte ha gipsväggar för det innebär plugg ifall man hänger upp tyngre saker på väggarna. Istället valde vi spånplatta. Det gillade inte vår besiktningsman för han var rädd att skarvarna skulle synas. Vi löste det genom att dra en sträng expanderlim i skarven. När limmet torkat drog vi med ett stämjärn bort det överflödiga limmet. Sen tapetserade vi med Easy Cover och de tre rummen blev målade i olika färger. Besiktningsmannen var imponerad av resultatet. Easy Cover blev mycket billigare att handla på K-Rauta än i fackhandeln.  På bilden nedan ser du hur Easy Cover ser ut.

Tjäna pengar med K-Rautas stamkort

Håller du på att bygga eller renovera så kan jag verkligen rekommendera K-Rautas stamkort. Ju mer du handlar ju bättre rabatt får du. Du kan ansöka om kortet i butiken eller på webben och kortet är gratis.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.