Har Quora det bästa svaret på frågan

Quora är en frågor och svar websida som är på engelska. Den organiseras av ett användar community. Quora startades av två tidigare Facebookanställda 2009 och deras hemsida lanserades 2010.

Några frågor som togs upp på Quora då jag skrev detta blogg inlägget var

What publications does President Obama read?

What are some of the best ways to become extremely smart?

What could be Obama’s first question on Quora?

Does YouTube gives more traffic to videos with turned on ads than ones without ads?

 

 

Själv har jag ännu inte ställt någon fråga på Quora och jag heller inte svarat på någon frågeställning. Jag läser deras nyhetsbrev där intressanta frågeställningar kommer upp. Jag hittar inte uppgifter på användare antal på deras hemsida men de bor i alla fall över allt i välden. Jag har inga followers i detta community.

https://www.quora.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.