Cornucopia min favorit bland ekonomibloggar

Cornucopia ska vara sveriges största oberoende blogg inom ekonomi och politik. Jag Googlade Cornucopia och hittade det på engelska Wikipedia. Det betyder ymnighetshorn som är en symbol för överflöd. Ordet Cormicopia passar ju bra både i ekonomi och politiken. Huvudskribent på bloggen är Hans Wilderäng som också är ansvarig utgivare. Bloggen drivs av Förlag Ängsjödal. Lars har en bakgrund som  IT-konsult och har sysslat med olika former av privata investeringar sedan 1993 Han skriver i inledningen att var och en är ansvarig för sina egna placeringar, investeringar och ekonomi.

Förutom att blogga så har Lars Wilderäng även gett ut böcker.
Lars Wilderäng
När han inte bloggar på Cornucopia och skriver böcker så föreläsare  han och driver ett litet småbruk, främst för självhushållning. Hans bloggadress är
http://cornucopia.cornubot.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.