HootSuite när det gäller schemaläggning på socialamedier

Juni månadstema på onsdagar är Appar. Vad är en app? Jo, en app, förkortning för applikation, är ett program som man laddar ned till sin mobiltelefon. Till och med SVT har skapat appar till Melodifestivalen och Antikrundan. Denna månad hade jag tänkt skriva om användbara appar. Melodifestivalen och Antikrundan är ju säsongsprogram. Alla appar som jag kommer att skriva finns att ladda ner gratis. Vill man sedan har bättre options så kan man använda sig av betalvarianten. Jag har till och med fått raderat foto i mobilen för att klara apparnas uppdateringar.

En användbar app då det gäller sociala medier är HootSuite. Jag använder mig av gratis varianten. Det finns en liknande app för Sociala Medier som heter Buffer. Jag har inte testat Buffer ännu.

 

Hootsuite

Fördelen med att kolla Facebook i HootSuite är att man slipper alla sponsrade inlägg. Alla inlägg kommer i publiceringsordning. Det tycker jag är helt suveränt. Förutom Facebook kan du läsa inlägg och skapa inlägg i  Lindkedin, Twitter, Instagram och Google+. Du kan batscha, (göra allt på en gång) då det går att schemalägga inlägg.

Förstår att jag är vane människa för jag har bara läst inlägg. Då jag går in på HootSuite från min laptop ser jag att man kan skapa rapport. Rapporten kommer sedan till din mailadress när månade är slut.

Du kan ladda ner HootSuite både från Play butik och från iTunes.

https://hootsuite.com

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.