Mäklarhuset

Nu i februari hade jag tänkt ha ett hem och trädgårdstema. Jag börjar med att skriva om Mäklarhuset. Minns att en före detta svåger lämnade sitt hus till mäklare i december. Han märkte att inte många hade tid att gå på husvisning i december. Nu när vi går in i februari och det börjar bli vår tror jag att åtminstone spekulanter i södra Sverige börjar få lust att gå på husvisningar.

Jag sökte på Helsingborg och fick träff på 11 objekt. Eftersom jag är från Båstad och Ängelholmarna gärna säljer sina fastigheter som Båstad men fick ingen träff. Mäklarhuset verkar stora o storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö.

Mäklarhuset är idag Sveriges största privatägda mäklarkedja. De har 130 kontor i Sverige.

Mäklarhuset har erbjudande om kostnadsfri homestyling-konsultation av en professionell stylist. Erbjudandet gäller endast om man bokar en fri värdering i Stockholms- och Göteborgsområdet. Lycka till med bostadssökandet.

 

Mäklarhuset

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.