ICA Upplevelse

Jag surfade in på middagspaketen som mest innehöll Stockholms restauranger. Dock hittade jag i Helsingborg ”Middag för en på Trappan Grill & Bar”. Den restaurangen ligger i Oskar Trapps gamla lokaler. I paketet ingår glas ett mousserande vin och trerätters meny som tagits fram utifrån säsongens bästa råvaror.

För den som gillar mer spänning så finns ”Forspaddling för två” i Åre eller ”Drifting – Medåkning för två” i Malmö. Ni åker med en proffesionell racingförare som gillar att gasa, sladda och bränna däck.

Vill du ha annorlunda övernattning så finns ”Bo i gruva” i Sala silvergruva. Det börjar med en guidad rundvandring i gruvan. Sedan visas ni till er romantiska gruvsvit där ni skall tillbringa natten. I sviten väntar er en korg med vickning innan ni kryper till sängs i den väl tilltagna dubbelsängen. Det är bara 2C året runt så under själva visningen av gruvan är det bra om du har varma kläder och kraftiga skor. Dock är rummet uppvärmt till 18C och det finns tillgång till extra täcken och filtar. Duschfaciliteter finns ovan jord. Mobiltelefoner fungerar inte i gruvan.

Vilken upplevelse gillar du?

 

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 




Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.